Al een aantal jaren verzorg ik voor kinderdagverblijven en basisscholen in de regio de jaarlijkse schoolfotografie. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn op hun schoolfoto, daarom hanteer ik geen vaste pose. Uiteraard worden er groepsfoto's en portretfoto's gemaakt van alle kinderen, maar ik streef er tevens naar ook een aantal spontane foto's aan te leveren aan de ouders.

Werkwijze kinderdagverblijven
Graag kom ik eerst een keer kennis maken op het kinderdagverblijf, zodat we jullie wensen kunnen bespreken en de kindjes mij al een keer hebben zien rondlopen. Zijn jullie enthousiast, dan plannen we daarna de data in voor de schoolfotografie. Op de dag zelf starten we op tijd, maar we houden rekening met de slaaptijden van de kinderen. Dat betekent dat de groepen gewoon door elkaar gefotografeerd kunnen worden en we heel goed rekening houden met het ritme van de kindjes. Ik neem zoveel mogelijk tijd als nodig is om voor iedere ouder een mooi resultaat te kunnen neerzetten.
De foto's worden gemaakt op een achtergrond naar keuze en ik neem diverse props mee zodat we kunnen afwisselen. Broertjes/zusjes foto's worden tevens gemaakt en groepsfoto's in overleg. Ter ondersteuning is er altijd een leidster aanwezig bij het maken van de fot's, ook omdat in deze leeftijdscategorie een bekend gezicht vertrouwd voelt.

Werkwijze scholen
Ook hier kom ik graag een keer kennis maken met de verantwoordelijke vanuit de school of de Ouderraad. Samen bespreken we jullie wensen en kiezen we een achtergrond uit voor de foto's. Willen jullie liever buiten foto's dan kan dit zeker ook! Naast de individuele foto's worden ook broertjes/zusjes foto's gemaakt en een groepsfoto. Deze laatste maak ik graag buiten. Ter ondersteuning is er altijd een hulpouder aanwezig om het proces zo efficient mogelijk te laten lopen gedurende de dag. Vooraf ontvang ik graag de leerlingenlijsten digitaal, zodat deze al ingeladen zijn in mijn speciale schoolfoto app.

Bestelprocedure
Afhankelijk van de drukte van het seizoen is het streven om de schoolfoto's binnen 3 weken aan de ouders te kunnen aanbieden. Als de foto's klaar zijn, ontvangen alle kinderen een eigen inlogkaartje met hierop hun unieke inlogcode om de foto's in te zien en te bestellen. Het bestel- en betaalproces is volledig digitaal waardoor scholen of kinderdagverblijven hier geen extra werk aan hebben. Ouders kunnen kiezen voor zowel downloads als afdrukken, deze laatste worden verzonden naar het door hen opgegeven adres.

Waarom kiezen voor Made by Jantine Photography als schoolfotograaf?
- Regionale fotograaf waardoor de lijntjes kort zijn met zowel school, kinderdagverblijf als de ouders
- Geen kosten voor school of kinderdagverblijf
- Ouders ontvangen een unieke inlogkaart waarmee ze digitaal foto's kunnen bestellen waardoor er geen extra werk voor school of kinderdagverblijf is
- Snelle levering
- Spontane foto's

Hebben jullie als kinderdagverblijf of basisschool interesse in mijn schoolfotografie? Neem dan contact op via onderstaande formulier en ik stuur jullie graag aanvullende informatie toe. In verband met de privacy staan er verder geen voorbeelden op de site.

Boek je shoot!

Iedere shoot is bij mij uniek, want jij bent dat ook!
Geen geposeerde foto's, maar samen mooie, waardevolle en liefdevolle herinneringen maken voor later.
Contact opnemen