• Schoolfotografie
WELKOM OP DE SCHOOLFOTO BESTELPAGINA!

Hieronder vindt u uitleg over het bestelproces en de verschillende mogelijkheden geldend voor schooljaar 2022/2023. 

INLOGGEN MET UNIEKE CODE
Op het inlogkaartje vindt u een unieke inlogcode voor de foto's van uw kind. Deze is alleen voor u bestemd om zo de privacy te waarborgen. In onderstaande module kunt u de code invoeren, u komt dan in uw eigen bestelomgeving. Heeft u meerdere kinderen op school of het kinderdagverblijf, dan kunt u alle codes tegelijk invoeren. Zijn er broertjes/zusjes foto's gemaakt, dan vindt u deze foto's onder de inlogcode van uw jongste kind.

VOORDEELPAKKETTEN
Bovenaan komt u de verschillende voordeelpakketten tegen welke zowel in glans als mat te bestellen zijn. Is er een groepsfoto gemaakt (op kinderdagverblijven zal dit niet altijd het geval zijn), dan kunt u kiezen voor pakket C (afdruk 13x19, combivel en groepsfoto) of pakket F (afdruk 13x19 en groepsfoto). Wanneer u 3 of meer producten bestelt, dan ontvangt u op ieder 3e en volgende product een korting van 25%.

LOSSE AFDRUKKEN
Onder de voordeelpakketten staan de losse afdrukken. Deze gaan vanaf standaard schoolfoto formaat 13x19 en groter en zijn te bestellen in mat of glans. U kunt tevens kiezen uit kleur, zwart/wit of sepia. Ook voor de losse producten geldt dat u bij een afname van 3 of meer producten een korting ontvangt van 25% op ieder 3e of volgende product.

DOWNLOADS
Het is ook mogelijk om downloads te bestellen van de gekozen foto, onderaan te vinden bij de bestelopties. Voor de downloads geldt dat iedere 4e download gratis is. Waarom is een download duurder dan een afdruk? Met een download koop je het daadwerkelijke bestand van de fotograaf en heeft u zelf de mogelijkheid om deze digitaal te gebruiken of alsnog te laten afdrukken hoe vaak u wilt. Wanneer u zelf de downloads laat afdrukken bij een andere partij, dan is Made by Jantine Photography niet verantwoordelijk voor eventueel ontstaan kleurverschil. Een aantal landelijke winkels beschikken namelijk niet over dezelfde kleurprofielen die wij professionele fotografen gebruiken waardoor er bijvoorbeeld een gele of rode gloed op de foto kan ontstaan.

ORDER- EN VERZENDKOSTEN
Ik werk met een externe partij (de grootste op het gebied van schoolfotografie) die het complete bestelproces voor mij verzorgd. Zo heeft u gegarandeerd de professionele kwaliteit die een schoolfoto behoort te hebben en wordt er gedrukt op hoogwaardig papier. Tevens heeft u de garantie dat de kleuren ook daadwerkelijk overeenkomen met de door mij gemaakte foto. Doordat ik de prijzen voor de foto's en de setjes voor iedereen betaalbaar wil houden, ontkom ik er helaas niet aan dat daardoor de order- en verzendkosten voor rekening van de afnemer komen ongeacht het orderbedrag. Dit wordt gecompenseerd door bij een afname van 3 of meer producten een korting van 15% toe te passen op alle producten.

WISSELEN ACHTERGROND
Met ingang van schooljaar 2022/2023 is het mogelijk om zelf een andere achtergrond te kiezen. Er kan gekozen worden uit 9 verschillende opties. Let op: maakt u gebruik van deze optie, pas dit dan alleen toe bij portretfoto's. Voor portretten en foto's tot middel werkt dit prima, maar voor een full body foto geeft dit een gemaakt effect omdat er dan geen diepte in de foto komt. Er wordt eenmalig € 1,00 extra in rekening gebracht wanneer u de optie wisselen achtergrond kiest, dit i.v.m. het systeem wat hierachter draait om deze optie mogelijk te maken.

BETALING EN LEVERTIJD
Uw order is definitief na ontvangst van de betaling, het bedrag kunt u voldoen via iDeal. Over het algemeen worden alle orders met afdrukken binnen 1 à 2 werkdagen verstuurd naar het opgegeven adres. Heeft u voor downloads gekozen, dan ontvangt u direct na uw betaling een email met de downloadlink. Vergeet niet de downloads direct op te slaan op uw laptop of pc als backup voor uzelf.

HOE LANG STAAN DE FOTO'S ONLINE
De foto's staan tot een jaar na uitlevering online en zijn dus een jaar lang te bestellen. 

SCHOOLFOTO'S GEMAAKT VOOR SCHOOLJAAR 2022/2023
Voor schoolfoto's gemaakt in de periode schooljaar 2021/2022 of eerder kunnen andere voorwaarden of acties gelden. Deze worden dan automatisch toegepast op uw order.

TOELICHTING KWALITEIT GETOONDE FOTO
Wellicht ten overvloede te vermelden, maar de foto's welke worden weergegeven in uw online bestelomgeving zijn gecomprimeerde bestanden. Dit houdt in dat het kleine bestanden zijn en niet in hoge resolutie. Helaas kan ik dit in verband met misbruik niet anders aanbieden dan op deze manier. U kunt er uiteraard vanuit gaan dat na aanschaf van de foto deze wordt afgedrukt of bij downloads wordt omgezet in een hoge resolutie bestand zonder tekst.

VERWACHTINGEN SCHOOLFOTO'S
Bij kinderdagverblijven is er meer tijd per kind dan bijvoorbeeld op een basisschool. Hier is de tijd veel beperkter waardoor het ene kind zich sneller op zijn of haar gemak voelt dan de ander. Daardoor kan het zijn dan bijvoorbeeld het ene kind 6 foto's heeft om uit te kiezen en de andere maar 3. Het streven is om ongeveer 4 verschillende foto's per kind aan te kunnen bieden om uit te kiezen, mits ik deze uiteraard heb kunnen maken en er ook variatie in de foto's is. Zoals aangegeven, het ene kind heeft er nu eenmaal meer zin in dan de ander. Houd dit in gedachten wanneer de foto's niet aan uw verwachtingspatroon voldoen wat betreft hoe uw kind erop staat...Boek je shoot!

Iedere shoot is bij mij uniek, want jij bent dat ook!
Geen geposeerde foto's, maar samen mooie, waardevolle en liefdevolle herinneringen maken voor later.
Contact opnemen