Wat leuk dat je interesse hebt in een shoot!

Of je nu een leuke gezinsshoot wilt, met de hele familie of alleen de kinderen, alles is mogelijk. Voor elke shoot reserveer ik ongeveer een uur op de door jullie gewenste locatie. Dit kan in de Loonse en Drunense duinen zijn, in een bos of wellicht hebben jullie liever een stoere industriële locatie. Iedere shoot is uniek en ik gebruik een speciale methode om iedereen spontaan en ongedwongen op de foto te krijgen, gewoon zoals jullie zijn! Ook voor de kinderen bedenk ik leuke dingen, zodat zij de shoot als een gave belevenis ervaren, want als de kinderen het leuk hebben maakt dit het voor de ouders ook veel meer ontspannen. Ik reken geen extra kosten voor grote groepen of extra personen. Klik voor portfolio Familie en Kinderen. Liever een loveshoot met z'n tweetjes? Ook dat is mogelijk op elke gewenste locatie. Klik voor portfolio Loveshoot.

Ben je zwanger? Wat een bijzondere gebeurtenis, gefeliciteerd. Wil je dit laten vastleggen, dan is tussen de 32 en 36 weken zwangerschap de beste periode. Een shoot vindt plaats op de door jou gewenste locatie, met of zonder partner of wellicht met je andere kind(eren). Klik voor portfolio zwangerschap.

Is jullie kleintje geboren en willen jullie een Newbornshoot? Tussen de 8e en de 21e dag is het de perfecte periode om jullie wonder te fotograferen. Let op, ik maak alleen Lifestyle shoots en geen geposeerde shoots met baby's in mandjes e.d. De shoot vindt bij jullie thuis plaats en ik maak hierbij gebruik van daglicht. Het is daarom wel van belang dat jullie een licht huis of een huis met goede lichtinval hebben. Vaak zijn de ouderslaapkamer en babykamer daar erg geschikt voor. Laat mij tijdig weten wanneer je een Newborn Lifestyle shoot wilt boeken, zodat ik in mijn agenda rekening kan houden met de uitgerekende datum. Is je kleintje geboren? Informeer mij dan zo snel mogelijk, zodat we een datum kunnen plannen. Klik voor Newborn Lifestyle portfolio.

Een cakesmash voor de eerste verjaardag van jouw kleintje, het is zo leuk om te doen. Samen maken we een mooie setting geheel naar jullie wens. De taart en de decoratie zijn inbegrepen en je mag zelf je achtergrond kiezen. Ook heb ik kledingsetjes beschikbaar. Reserveer de shoot tijdig in verband met de voorbereidingen. De beste periode is rond de 11 maanden wanneer je foto's wilt gebruiken voor de uitnodiging. Wil je in plaats van een cakesmash een ander thema? Dat kan ook, informeer gerust naar de mogelijkheden! Voor ideeën, klik hier.

Ik verzorg ook schoolfotografie op kinderdagverblijven of op kleinschalige scholen. Wil je daarover meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend de brochure aan. In verband met de privacy staan er geen voorbeelden op de site.

plaatjes /