Hoi!

Wat leuk dat je er bent!

Ben je op zoek naar een fotografe bij wie je echt je zelf kan zijn? Een fotografe die weet hoe ze jou op je gemak kan stellen en weet hoe ongemakkelijk je jezelf kan voelen met een camera op je gericht? Wil jij ook die stralende foto’s van jezelf en je geliefden, foto’s waarvan je jaren later nog kan genieten? Ik help je graag om deze beelden samen met jou te maken! Ik kan alleen maar zeggen, maak genoeg mooie herinneringen voor later. Ze zijn zo waardevol!

Wie ben ik…
Jantine, getrouwd en samen hebben we een zoon en een dochter. Inmiddels gaan ze beiden al naar de middelbare school. Een nieuw tijdperk! Als gezin proberen we zoveel mogelijk leuke dingen samen te doen (nu ze nog mee willen..) en houden we van verre reizen maken en andere culturen te ontdekken. Zelf hebben we ook een aantal jaren in het buitenland mogen wonen en daar is mijn liefde voor fotografie nog meer gegroeid. Eenmaal terug in Waalwijk heb ik in 2016 de stap genomen om volledig voor de fotografie te gaan en sindsdien ben ik zelfstandig ondernemer! Heerlijk om je eigen tijd te kunnen indelen.

Wat kan je van mij verwachten…
Ik denk graag met je mee over de juiste locatie voor je shoot en voorzie je van kledingtips. Ik wil altijd graag meer weten over jou (en je geliefden), zodat we tijdens de shoot een ontspannen sfeer kunnen creëren. Want ontspanning is het succes voor een geweldig resultaat! Het resultaat wat ik wil bereiken bij iedere shoot, foto’s die precies weergeven zoals je bent! Mijn foto’s bewerk ik in een kleurrijke, natuurlijke stijl.

Wat mensen over mij zeggen…
Geduldig is wat ik vaak hoor. Zeker met kinderen moet je gewoon lekker de tijd nemen en er echt een uitje van maken voor ze. En no worries, het is me nog nooit gebeurd dat ik met niets bruikbaars thuis kwam ;-) Ik heb zelf 2 kinderen (inmiddels pubers) dus ik weet echt wel hoe ze kunnen zijn. Bovendien heb ik jarenlange ervaring bij kinderdagverblijven met de jaarlijkse schoolfotografie. Verder vind ik service heel belangrijk, ik zie graag tevreden klanten en zal er alles aan doen om dit te bewerkstelligen. Een tevreden klant is tenslotte de beste reclame die je kan hebben!

Mocht je meer informatie willen? Aarzel dan niet om contact op te nemen, ik help je graag om jouw shoot geheel naar wens te maken!

Liefs,
Jantineplaatjes /