WELKOM OP MIJN SITE!

Mijn naam is Jantine, getrouwd, moeder van 2 heerlijke pubers en woonachtig in Waalwijk. Fotograferen is voor mij echt een passie, ik was altijd degene die de vakantiekiekjes maakte…maar wel op de automatische stand. Toen we als gezin de kans kregen een aantal jaren in het buitenland te gaan wonen en ik mijn eerste spiegelreflexcamera ter beschikking kreeg, wilde ik dolgraag meer leren over alle knopjes op deze camera en de automatische stand was daarmee verleden tijd. Na een aantal workshops te hebben gevolgd in het prachtige, veelzijdige Hongkong was ik volledig om. Eenmaal terug in Nederland ben ik een opleiding gestart om de basiskennis nog meer uit te breiden. Inmiddels zijn deze ook aangevuld met diverse workshops waaronder meerdere malen bruidsfotografie, flitstechnieken, Playful Heart, newborn en natuurlijk het bewerken van foto’s. Mijn eigen bedrijf Made by Jantine Photography werd in 2017 officieel een feit door inschrijving bij de KvK en mijn eerste camera is inmiddels omgeruild voor professionele Fullframe camera's met diverse lenzen.

Ik houd erg van het fotograferen van mensen, een mooie uitdaging om het karakter terug te zien in de foto’s. Daarom heb ik mij ook gespecialiseerd in portretfotografie variërend van families tot kinderen, bruidsfotografie, zwangerschap, Newborn Lifestyle en Cakesmash sessies. Heerlijk om de kindjes te zien knoeien met een taartje! Ik fotografeer het liefst met natuurlijk licht en op een (buiten)locatie, mede de reden waarom ik geen studio ter beschikking heb. Voor een Newborn Lifestyle of Cakesmash sessie kom ik graag bij je thuis, voor deze kindjes werkt het heel prettig in hun eigen vertrouwde omgeving. 

Sinds enkele jaren fotografeer ik ook bruiloften! Wat word ik daar blij van! Niets mooier dan jullie dag mee te mogen beleven en de liefde tussen jullie vast te leggen. Op de speciale bruidsfotografie pagina vinden jullie alle informatie hierover.

Ook voor schoolfotografie kan je bij mij terecht. Inmiddels mag ik een aantal kinderdagverblijven uit de regio onder mijn klantenkring rekenen. Een geweldig leuke uitdaging om kindjes in deze leeftijdscategorie mooi vast te mogen leggen. 

Kies je voor een shoot bij mij, dan kies je voor sfeervolle, spontane en kleurechte beelden met een liefdevol karakter.

Tot snel!

Liefs,
Jantineplaatjes /