Hoera, je bent zwanger! Super leuk en bijzonder!

Willen jullie straks als jullie kleine is geboren een Newbornshoot? Tussen de 8e en de 21e dag is het de perfecte periode om jullie wonder te fotograferen. Let op, ik maak alleen Lifestyle shoots en geen geposeerde shoots met baby's in mandjes e.d. De shoot vindt bij jullie thuis plaats en ik maak hierbij gebruik van daglicht. Het is daarom wel van belang dat jullie een licht huis of een huis met goede lichtinval hebben. Vaak zijn de ouderslaapkamer en babykamer daar erg geschikt voor. Kies ook voor rustige kleuren als ondergrond. Uiteraard neem ik een aantal backdrops mee die we ook kunnen gebruiken als ondergrond. Ik maak zowel van de baby apart als van jullie als kersverse ouders of gezin met de baby samen foto's.

Wil je een Newborn Lifestyle Shoot plannen, laat mij dan tijdig weten in welke periode jouw kleintje verwacht wordt zodat ik in mijn agenda rekening kan houden met de uitgerekende datum. Wanneer de kleine is geboren, probeer mij dan zo snel mogelijk in te lichten, zodat we een datum kunnen plannen.

Let op: Gedurende het drukke trouwseizoen van april t/m oktober is het alleen mogelijk om een Newborn Lifestyle shoot in te plannen van maandag t/m donderdag. 

Boek je shoot!

Iedere shoot is bij mij uniek, want jij bent dat ook!
Geen geposeerde foto's, maar samen mooie, waardevolle en liefdevolle herinneringen maken voor later.
Contact opnemen