Wat leuk dat je interesse hebt in een shoot! Iedere shoot is bij mij uniek, want jij bent dat ook! Geen geposeerde foto's, maar samen mooie, waardevolle en liefdevolle herinneringen maken voor later. Elkaar knuffelen, elkaar lieve woorden influisteren, een grapje maken of leuke spelletjes doen met de kinderen. Ik zorg ervoor dat je totaal jezelf bent op de foto en je straalt!

Of je nu een leuke gezinsshoot wilt, met de hele familie of alleen de kinderen, alles is mogelijk. In overleg kiezen we een mooie locatie uit die bij jullie past.

Voor deze shoots heb ik drie verschillende pakketten samengesteld. Kiezen jullie voor pakket Silver, dan zal de shoot ongeveer een uur zijn en ontvangen jullie hierbij 10 digitale bestanden naar keuze. Dit is een prima optie voor een shoot met alleen je eigen gezin. Wanneer jullie met meerdere gezinnen een familieshoot wensen, dan is Family Gold de perfecte keuze. We hebben dan ruimer de tijd en er zijn 15 digitale bestanden inbegrepen in het pakket. Kies je voor pakket Family Diamond, dan ontvang je naast 15 digitale bestanden ook nog eens een luxe mini album erbij. Hoe leuk is dat!
Bij alle pakketten wordt er een online gallery aangeleverd waaruit een keuze kan worden gemaakt. Zijn jullie zo enthousiast over de foto's en willen jullie nog meer foto's, bijbestellen is bij alle pakketten mogelijk en hiervoor gelden ook speciale prijzen bij meerdere foto's.

Bestanden / Familieshoot info Bestanden / Familie informatie 3 Bestanden / Familie informatie 2

Een aantal dagen per jaar organiseer ik speciale minishoot dagen. Dit kan zijn op een industriële locatie die ik dan speciaal afhuur of op een mooie locatie in de duinen of in de bossen. Alleen op die dagen is het mogelijk om pakket Bronze te kiezen. Deze speciale minishoot dagen worden altijd aangekondigd op mijn Social Media dus wil je daar van op de hoogte blijven, volg me dan zeker daar!

Gedurende het trouwseizoen van april t/m oktober is mijn beschikbaarheid op vrijdag en in de weekenden beperkter, ik adviseer daarom zeker tijdig te reserveren. Op zondag geniet ik zelf lekker van het weekend en mijn gezin en is het helaas niet mogelijk een shoot te boeken.  

Let op, het is helaas niet mogelijk om studioshoots te boeken voor familiereportages. Mijn mobiele studio is daarvoor niet geschikt en bovendien komt mijn stijl van fotograferen voor deze reportages het beste tot zijn recht wanneer we lekker buiten in de natuur zijn.

Vaak krijg ik de vraag: "Wat moeten we aantrekken?" Daarom heb ik speciaal daarvoor een kledingadvies voor jullie samengesteld.

Boek je shoot!

Iedere shoot is bij mij uniek, want jij bent dat ook!
Geen geposeerde foto's, maar samen mooie, waardevolle en liefdevolle herinneringen maken voor later.
Contact opnemen