INFO OVER ALLE SHOOTS & PRIJZEN

Direct Boeken

Wat leuk dat je interesse hebt in een shoot! Iedere shoot is bij mij uniek, want jij bent dat ook! Geen geposeerde foto's, maar samen mooie, waardevolle en liefdevolle herinneringen maken voor later. Elkaar knuffelen, elkaar lieve woorden influisteren, een grapje maken of leuke spelletjes doen met de kinderen. Ik zorg ervoor dat je totaal jezelf bent op de foto en je straalt!

Info over Family & Kids shoot:
Of je nu een leuke gezinsshoot wilt, met de hele familie of alleen de kinderen, alles is mogelijk. Voor elke shoot reserveer ik ongeveer een uur op de door jullie gewenste locatie. Dit kan in de Loonse en Drunense duinen zijn, in een bos of wellicht hebben jullie liever een stoere industriële locatie. Ik reken geen extra kosten voor grote groepen of extra personen, maar houd er wel rekening mee dat de tijd dan beperkter is.
Portfolio Familie en Kinderen.

Info over loveshoots:
Liever een loveshoot met z'n tweetjes? Ook dat is mogelijk op elke gewenste locatie. Door jullie kleine opdrachtjes te laten doen, krijgen jullie een spontane, ontspannen en vooral liefdevolle shoot samen!
Portfolio Loveshoot.

Info over zwangerschapsshoots:
Ben je zwanger en wil je dit prachtig laten vastleggen, zodat je altijd een herinnering hebt aan deze bijzondere periode? Boek dan een zwangersschapsshoot! Tussen de 32 en 36 weken zwangerschap is de beste periode om te boeken, dan is je buik op z'n mooist en ben je nog goed mobiel. Een shoot vindt plaats op de door jou gewenste locatie, kan met of zonder partner of wellicht met je andere kind(eren) gepland worden. Wil je iets speciaals, kies dan voor het gouden uurtje rond zonsondergang.
Portfolio zwangerschap.

Info over Newborn Lifestyle shoots:
Is jullie kleintje geboren en willen jullie een Newbornshoot? Tussen de 8e en de 21e dag is het de perfecte periode om jullie wonder te fotograferen. Let op, ik maak alleen Lifestyle shoots en geen geposeerde shoots met baby's in mandjes e.d. De shoot vindt bij jullie thuis plaats en ik maak hierbij gebruik van daglicht. Het is daarom wel van belang dat jullie een licht huis of een huis met goede lichtinval hebben. Vaak zijn de ouderslaapkamer en babykamer daar erg geschikt voor. Wil je een Newborn Lifestyle Shoot plannen, laat mij dan tijdig weten in welke periode jouw kleintje verwacht wordt zodat ik in mijn agenda rekening kan houden met de uitgerekende datum. Wanneer de kleine is geboren, probeer mij dan zo snel mogelijk in te lichten, zodat we een datum kunnen plannen.
Portfolio Newborn Lifestyle 

Info over cakesmash en themashoots:
Een cakesmash voor de eerste verjaardag van jouw kleintje, het is zo leuk om te doen. Samen maken we een mooie setting geheel naar jullie wens. De taart en de decoratie zijn inbegrepen en je mag zelf je achtergrond kiezen. Ook heb ik kledingsetjes beschikbaar. De cakesmash vindt bij jullie thuis plaats, een bewuste keuze omdat kindjes in deze levensfase vaak het liefst in vertrouwde omgeving zijn. Bovendien kunnen ze daarna direct in bad of onder de douche ;-) Reserveer de shoot tijdig in verband met de voorbereidingen en de bestelling van de taart, uiterlijk 1 maand voor de door jou gewenste shootdatum. Wanneer je foto's wilt gebruiken voor de uitnodigingen, dan adviseer ik de shoot te plannen wanneer jouw kindje 11 maanden oud is. Zo heb ik nog voldoende tijd om de foto's te bewerken. Het is wel fijn als je kindje goed zelfstandig kan zitten voor een cakesmash shoot. Wil je in plaats van een cakesmash een ander thema? Dat kan ook, informeer gerust naar de mogelijkheden!
Voor cakesmash ideeën, klik hier.

Schoolfotografie:
Ik verzorg ook schoolfotografie op kinderdagverblijven of op kleinschalige scholen. Wil je daarover meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend de brochure aan. In verband met de privacy staan er geen voorbeelden op de site.

Algemene informatie en werkwijze: 
Bij alle shoots zijn 10 digitale bestanden naar keuze inbegrepen. Via een beveiligde online gallery kan je zelf je keuze maken uit de zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto's. Er is een mogelijkheid om extra fotobestanden bij te bestellen, extra bestanden kosten € 7,50 per stuk. Bij meerdere foto's zijn er verschillende pakketprijzen beschikbaar. Ook is het mogelijk om fotoproducten te bestellen via de online gallery.

In de maanden wannneer de zon op z'n hoogst staat, adviseer ik geen shoots te plannen tussen 12.00u en 15.00u. Het licht is dan erg hard en is bovendien vervelend aan de ogen. Het mooiste licht heb je tijdens golden hour, het uurtje rond zonsondergang.

Kledingadvies:
Vaak krijg ik de vraag wat mensen moeten dragen bij een shoot en welke kleuren mooi bij elkaar passen. Speciaal daarvoor heb ik deze tips voor jullie samengesteld.
Bekijk ze hier!
plaatjes / Tarieven per 1/7/21