Yes I do...

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en gaan een leuke, drukke en spannende tijd tegemoet. Alles moet geregeld worden, van de locatie tot de bloemen en van de bruidstaart tot de bruidsfotografie... en voor dit laatste ben je bij mij aan het juiste adres!

Als fotografe leg ik alle belangrijke momenten voor jullie vast. Dit kan vanaf het moment dat de bruid zich klaarmaakt tot aan jullie spetterende feest aan toe. Gedurende de hele dag ben ik er bij om al jullie mooie momenten vast te leggen. Houden jullie van spontane, sfeervolle beelden met echte kleuren en oog voor emotie en detail, dan zit je goed bij mij. De bruidsreportage wordt echt een moment voor jullie samen waar jullie van gaan genieten. Het enige moment van de dag voor jullie zelf, samen bijpraten en elkaar lieve woordjes influisteren, even een dolletje uithalen of mooie herinnneringen met elkaar ophalen, het levert zulke mooie beelden op. Kinderen op jullie bruiloft? Alleen maar leuk. Ik werk veel met kinderen en weet hoe ik ze een geweldig leuke dag kan bezorgen!

Ik heb voor jullie 4 verschillende pakketten samengesteld, zodat voor iedere bruiloft een passend pakket te vinden is. Willen jullie iets heel anders? Aarzel niet en geef het gewoon aan, ik maak graag een offerte op maat voor jullie. Kiezen jullie voor een pakket voor de hele dag, dan komen wij standaard met 2 fotografen. Bij de andere pakketten is dit optioneel. Met 2 fotografen kan je nog meer momenten vastleggen vanuit verschillende standpunten en de aandacht verdelen tussen het bruidspaar en de gasten. Net die traan bij oma meepakken of het kindje wat wegkruipt onder de jurk.

Alle pakketten zijn standaard inclusief:
- kennismakingsgesprek
- km's binnen een straal van 50km van Waalwijk, daarbuiten € 0,30 per km
- harmonicaboekje of (mini) album, upgrade mogelijk
- online gallery
- alle geselecteerde en bewerkte foto's op usb
- een pre-weddingshoot bij afname van een hele dag van aankleedmoment tot en met de openingsdans
- professionele apparatuur
- een enthousiaste fotografe!

Willen jullie een videograaf op jullie bruiloft? Ook dat kan geregeld worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar mijn werk? Klik hier voor mijn uitgebreide portfolio.Made by Jantine Photography plaatjes / Bruidstarieven2020