YES I DO...

Trouwdatum Check


Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en gaan een leuke, drukke en spannende tijd tegemoet. Alles moet geregeld worden, van de locatie tot de bloemen en van de bruidstaart tot de bruidsfotografie... en voor dit laatste ben je bij mij aan het juiste adres!

Bruidsfotografie is mijn passie en als fotografe leg ik alle belangrijke momenten voor jullie vast. Dit kan vanaf het moment dat de bruid zich klaarmaakt tot aan jullie spetterende feest aan toe. Gedurende de hele dag ben ik er bij om al jullie mooie momenten vast te leggen. Houden jullie van spontane, sfeervolle beelden met echte kleuren en oog voor emotie en detail, dan zit je goed bij mij. De bruidsreportage wordt echt een moment voor jullie samen waar jullie van gaan genieten. Het enige moment van de dag voor jullie zelf, samen bijpraten en elkaar lieve woordjes influisteren, even een dolletje uithalen of mooie herinnneringen met elkaar ophalen, het levert zulke mooie beelden op. Kinderen op jullie bruiloft? Alleen maar leuk. Ik werk veel met kinderen en weet hoe ik ze een geweldig leuke dag kan bezorgen!

Iedere bruiloft is uniek! Daarom heb ik geen verschillende pakketten, maar één basispakket van 4 uur welke geheel naar jullie wens uitgebreid kan worden zodat uiteindelijk op een voorstel uit komen geheel passend bij jullie dag. Tevens is er de mogelijkheid om het uit te breiden met een 2e fotograaf, videograaf, pre-weddingshoot of after-weddingshoot. Ook het album kan worden geüpgrade met bijvoorbeeld een leren omslag of een ander formaat.

Wat kost het basispakket?
Voor 4 uur trouwfotografie betalen jullie € 725,00. Ieder extra uur daarbij tussen 07.00u - 23.00u kost € 100,00. Wanneer jullie uren tussen 23.00u en 07.00u vastgelegd willen hebben, komen deze op € 150,00 per uur.

Het basispakket is inclusief:
- kennismakingsgesprek online of live
- km's binnen een straal van 100 km van Waalwijk, daarbuiten € 0,30 per km
- online gallery 
- preview binnen enkele dagen
- alle geselecteerde en bewerkte foto's op usb
- luxe 15x15 standaard album, linnen of kunstleren omslag met 15 spreads. Upgrade mogelijk!
- professionele apparatuur
- een enthousiaste, creatieve fotografe
- standaard een backup-fotograaf

Willen jullie een videograaf op jullie bruiloft? Ook dat kan geregeld worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar mijn werk? Klik hier voor mijn uitgebreide portfolio.

Bekijk hier mijn uitgebreide albumbrochure voor alle mogelijkheden!

plaatjes / Bruidsfotografie tarieven 2021

Made by Jantine Photography