YES I DO...

Trouwdatum Check

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Een spannende, maar bijzondere tijd voor jullie komt eraan.

Met ingang van 1 juli 2021 ga ik met aangepaste pakketten werken voor alle nieuwe boekingen. Dat houdt in dat alle reportages voortaan worden vast gelegd door 2 fotografen! Hoe leuk is dat?! Samen met Sophie van Soooph Photography ga ik een prachtige herinnering voor jullie maken! 

Ons doel voor jullie is vrij simpel: een ontspannen trouwreportage maken die al jullie momenten laat zien. Wij werken graag mee om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Een dag waarbij je vele herinneringen maakt, geniet met jullie gasten maar vooral ook geniet van en met elkaar!

Voor ons is van belang dat jullie bij het bekijken van de foto’s weer helemaal teruggaan naar het moment dat de foto werd gemaakt. Dat mooie intieme moment van jullie samen tijdens de fotoshoot, het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen of jullie trouwgeloften naar elkaar toe. De traan bij jullie ouders, het dansje van oma, het ondeugende kindje tijdens de ceremonie…ongemerkt pakken wij deze momenten voor jullie mee. Wij zullen jullie niet vragen om in de camera te kijken, mede ook omdat wij zelf weten hoe ongemakkelijk dat kan voelen. Kijk naar elkaar en het komt helemaal goed, dan komen de spontane momenten vanzelf. Waar nodig zullen wij jullie aansturen door middel van een klein opdrachtje.

Alle foto’s zijn bewerkt in een kleurrijke stijl en met een mooi contrast, een blauw pak ook echt blauw. Dit wordt gemixed met een mooie heldere zwart/wit foto’s. Deze stijl is een bewuste keuze, het is tijdloos! Over 10 jaar hebben jullie nog steeds prachtige foto's!

Beiden hebben wij inmiddels al zelfstandig een ruim aantal bruiloften mogen fotograferen. Maak gebruik van deze ervaring, wij helpen jullie graag met tips geven over de invulling van jullie dag. Tijdens onze kennismaking kijken we samen naar jullie draaiboek en waar nodig geven we advies.

Bij het regelen van jullie bruiloft willen jullie graag weten waar jullie aan toe zijn wat betreft de kosten. Daarom hebben verschillende pakketten samengesteld, zodat jullie achteraf geen bijkomende kosten meer hebben. Alle prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten en reistijd, alle geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie op usb en het luxe album behorend bij het gekozen pakket. Tevens ontvangen jullie een online gallery en een preview binnen enkele dagen. Uiteraard is onze kennismaking ook inbegrepen!

Onderstaande pakketten zijn zorgvuldig voor jullie samengesteld op basis van 2 fotografen.


plaatjes /
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten > 50km van Waalwijk.

Hebben jullie liever toch 1 fotograaf op jullie dag aanwezig? Uiteraard is het ook mogelijk om mij (Made by Jantine Photography) alleen te boeken voor jullie dag. Hiervoor kan er gekozen worden uit onderstaande pakketten.


Bestanden / Pakketten solo
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten > 50km van Waalwijk.

ADDITIONELE MOGELIJKHEDEN:

- Extra uren zijn bij te boeken zowel voor 2 fotografen als 1 fotograaf
- Een videograaf bij jullie huwelijk, hiervoor werken wij samen met een aantal videografen
- Een pre-weddingshoot à € 175,00 door 1 fotograaf
- Een Photobooth op je feest
- Een upgrade van jullie album, bekijk de uitgebreide albumbrochure voor alle mogelijkheden!

Benieuwd naar alle eerdere toffe bruiloften? Bekijk hier het uitgebreide portfolio.

Willen jullie alles nog eens op jullie gemak nalezen, DOWNLOAD dan de uitbreide bruidsbrochure vol met tips!

Made by Jantine Photography

plaatjes / Trouwplannen banner