Bruiloft Wesley & Marijke - Waalwijk

28/09/2021

De wedding van Wesley en Marijke vond eind september plaats in Waalwijk en omgeving. Een thuiswedstrijd deze keer, want ze wonen letterlijk een paar minuten bij mij vandaan. Marijke is zwanger van hun eerste kindje en Wesley vroeg daarom zijn geliefde ten huwelijk om zo echt een gezinnetje te zijn. Waar de bruid de rust zelve was op deze dag, was dat in geval van de bruidegom iets minder. 's Ochtends had hij van de zenuwen nog een buiteling gemaakt zodat er nog wat Photoshop werk aan te pas moest komen om de pleisters en schrammen weg te halen ;-) Ook zijn overhemd sneuvelde, maar ook dat kwam nog last minute goed.

De ceremonie vond plaats bij het oude gemeentehuis in Waalwijk waar ook net die dag alles was opgebroken, omdat er een renovatie van het plein ervoor op de planning stond. Overal grote hekken erom heen en vrachtwagens voor de deur. Maar al deze kleine 'tegenslagen' mochten de pret niet drukken op deze dag. Met een mooie ceremonie waar de zenuwen en emoties er eindelijk uitkwamen bij Wesley, werd het huwelijk voltrokken tussen deze twee. Een ontzettend liefdevolle ceremonie met ook prachtige beelden van opa erbij. Ik houd zo van dit soort momenten!


Blog / W&M 1 Blog / W&M 2

Blog / W&M 3 Blog / W&M 4

Blog / W&M 5 Blog / W&M 6

Blog / W&M 7 Blog / W&M 8

Blog / W&M 9 Blog / W&M 10

Na de ceremonie vertrokken de gasten alvast naar hun huis waar later het feestje in de tuin werd voortgezet. Wij gingen naar de Loonse en Drunense duinen voor hun fotoshoot. En wat een geluk hadden we. Echt fantastische wolken waar niets fake aan is, de laatste bloeiende heide en natuurlijk dit fantastische stel wat echt super verliefd op elkaar is.

Blog / W&M 11 Blog / W&M 12

Blog / W&M 13 Blog / W&M 14

Blog / W&M 15 Blog / W&M 16

Blog / W&M 17 Blog / W&M 18

Blog / W&M 19 Blog / W&M 20

Blog / W&M 21

Blog / W&M 22 Blog / W&M 23

Blog / W&M 24 Blog / W&M 25

De wandeling door de duinen leverde wat zere en opgezwollen voeten op bij Marijke, maar kijk Wesley zijn bruid eens lief helpen om samen al huppelend hun nieuwe avontuur als getrouwd stel tegemoet te gaan!

Blog / W&M 26 Blog / W&M 27