Bruiloft Pierre & Lizzy - Kasteel Dussen

16/04/2022

Na 3x verplaatsen en daarna zelfs uitstel tot nader order, was afgelopen april dan toch de grote dag voor Pierre en Lizzy. Door omstandigheden werd de bruiloft toch op korte termijn gepland en gelukkig voor hen waren alle leveranciers nog beschikbaar. Zo ook ik en gelukkig ook mijn second shooter voor deze dag Sophie.

Het fijne van een bruiloft met twee fotografen vastleggen is dat je 's ochtends kan opsplitsen en zo ruim de tijd hebt voor het aankleedmoment. Sophie vertrok richting Tilburg voor het aankleedmoment van Pierre. Samen met zoontje Daan was hij bij zijn ouders, zodat ze samen van dit moment konden genieten en elkaar konden helpen. Lizzy had voor haar schoonouders nog een mooi cadeautje geregeld en Daan had nog alle tijd om de avonturen van Willem Wever te lezen. 

Blog / P&L 1 Blog / P&L 3

Blog / P&L 4 Blog / P&L 5

Blog / P&L 6 Blog / P&L 7

En hoe cool is dit, cool dude Daan oftewel Mr Ring Security, voor een al even coole auto. Tijd om richting Waalwijk te vertrekken..

Blog / P&L 8 Blog / P&L 9


Zelf begon ik met een kleine wandeling in de wijk naar hun eigen woning waar Lizzy was met dochtertje Fleur. En ondanks dat het hooguit 10 minuutjes lopen is, merk je dan pas hoeveel spullen je bij je hebt ;-) Spullen die ik normaal in de auto leg maar nu zou ik met hun limo meerijden naar de trouwlocatie om ook onderweg nog foto's te kunnen maken. W een heerlijke rust was er in Waalwijk! Iedereen was super relaxed en alles liep helemaal op schema. En wat een geweldige blik is dit toch van Fleur kijkend naar de jurk die ze bijna aan mag trekken...love it!

Blog / P&L 10 Blog / P&L 11

Super tof ook dat er ook 6 bruidsdames bij deze dag waren, mooi gekleed in mint en roze want het thema van deze bruiloft was een touch of silver/mint/pink. Fantastisch ook om te zien dat iedereen hier zich aan had gehouden. Eindelijk mag Fleur dan haar mooie prinsessenjurk aantrekken en daarna is mama aan de beurt. Dit gebeurt onder toeziend oog van Fleur, want mama moet natuurlijk ook een prinses worden. Ik zeg missie geslaagd!

Blog / P&L 12 Blog / P&L 12

Blog / P&L 13 Blog / P&L 14

Blog / P&L 15 Blog / P&L 17


De limo kwam de straat inrijden, tijd voor de first look! Twee stoere mannen stappen uit, opgewacht door familie en vrienden die al klaar staan op de oprit (en andere nieuwsgierige mensen uit de buurt want zeg nou zelf, een limo zie je niet iedere dag in je straat!). Voorzichtig wordt er aangebeld, hoe zouden de dames eruit zien? Nou, zo aan de blikken te zien in 1 woord GEWELDIG!


Blog / P&L 18 Blog / P&L 19

Blog / P&L 20 Blog / P&L 21

Blog / P&L 22 Blog / P&L 24

Blog / P&L 25

Ondertussen werd de limo al even aan inspectie onderworpen door de kids en zij vonden het tijd voor vertrek. Op naar Kasteel Dussen waar de rest van de dag zou plaats vinden.

Blog / P&L 26 Blog / P&L 27

Hier een leuk moment waar je mooi de input van twee fotografen ziet, het instapmoment van twee kanten vast gelegd.

Blog / P&L 28 Blog / P&L 29

Deze fotograaf zat inmiddels lekker in de limo en was blij na alle hobbels en bochten in de wijk en ook nog eens achterste voren geconcentreerd aan het werk te zijn, dat we na enige tijd de snelweg hadden bereikt haha. Onderweg werd even snel de stemming gepeild bij Fleur en daarna mocht Daan voor dj spelen... Dus daar gingen we "Van links, naar rechts"..."Nondeju!" 

Blog / P&L 31 Blog / P&L 31

Aangekomen bij Kasteel Dussen zie je hier nogmaals hetzelfde moment door twee fotografen..Super leuk toch?!

Blog / P&L 32 Blog / P&L 33

Kasteel Dussen heeft een erg mooie Italiaans aandoende binnenplaats, je waant je qua kleuren wel een beetje in Toscane! Een mooie plek voor de kinderen om even lekker te spelen voordat we aan de shoot gaan beginnen.

Blog / P&L 34 Blog / P&L35

Blog / P&L 36 Blog / P&L 38

Na een klein poseermomentje (niet teveel natuurlijk) bij de limo gaan we echt starten. Als er kinderen bij zijn, houd ik de shoot graag leuk voor ze. Kleine spelletjes en vooral elkaar op zo'n dag natuurlijk extra veel kusjes geven.

Blog / P&L 39 Blog / P&L 41 

Blog / P&L 42 Blog / P&L 43

Blog / P&L 45 Blog / P&L 46

Blog / P&L 47 Blog / P&L 48

Blog / P&L 49

Blog / P&l 50 Blog / P&L 51

Blog / P&L 52 Blog / P&L 53

Blog / P&L 55 Blog / P&L 55

Blog / P&L 56 Blog / P&L 56

Na het gedeelte in de tuin en het bos hebben we ook nog een aantal foto's gemaakt op de binnenplaats en bij de geweldige ramen in het kasteel zelf. Super gaaf om dit ook weer van twee kanten te laten zien.

Blog / P&L 58 Blog / P&L 59

Blog / P&L 62 Blog / P&L 63

Blog / P&L 60 Blog / P&L 61

De ceremonie werd gehouden in de trouwzaal van het kasteel. Als eerste kwam Pierre met zijn getuigen naar binnen gevolgd door alle bruidskinderen. Daarna werd Lizzy weggegeven door haar vader.

Blog / P&L 64 Blog / P&L 65

Blog / P&L 66 Blog / P&L 68

Blog / P&L 67 Blog / P&L 69

Blog / P&L 70 Blog / P&L 71

Blog / P&L 72 Blog / P&L 73

Na het ja-woord werd er geproost met champagne en werden er bellen geblazen. De taart werd aangesneden en aansluitend werden de groepsfoto's gemaakt waar er natuurlijk iets aparts moest komen voor de vriendenclub. "Dronken wijn-dames" aan de bar en natuurlijk een bierproost bij de heren. 

Blog / P&L 74 Blog / P&L 75

Blog / P&L 75 Blog / P&L 76

Blog / P&L 78 Blog / P&L 79

Een heerlijk diner volgde en net voor het knalfeest los ging, was er nog net even tijd om golden hour mee te pakken. Eén van mijn favoriete momenten van de dag.

Blog / P&L 80 Blog / P&L 81

Met een mooie openingsdans met hun kids werd er nog tot in de kleine uurtjes gedanst! Buiten werd er gebruik gemaakt van de photobooth en natuurlijk deze prachtige loveletters die 's avonds nog veel beter tot hun recht komen.

Blog / P&L 82  Blog / PL& 83

Blog / P&L 84 Blog / P&L 85

Blog / P&L 88 Blog / P&L 89

Pierre en Lizzy, wat een fantastische dag was het en wat fijn dat alle dierbaren dit met jullie samen mochten mee maken. Al deze prachtige herinneringen nemen ze jullie niet meer af!