Bruiloft Erik en Elvira - twee fotografen In Bodegraven e.o.

20/01/2022

Bruiloft Erik & Elvira - januari 2022

De eerste bruiloft van 2022 stond dit jaar al vroeg op de planning, een echte winterbruiloft voor Erik en Elvira. In maart verwachten zij hun eerste kindje en Erik besloot, na jaren geroepen te hebben 'ik ga niet trouwen', toch op zijn knieën te gaan voor zijn Elvira. 

Door alle maatregelen omtrent C moest de planning een aantal keren aangepast worden, maar gelukkig kon toch een groot deel van de dag doorgaan. Samen met collega Sophie (wij hebben deze dag als duo mogen fotograferen) vertrok ik al vroeg richting Reeuwijkse plassen. En wat een geluk, na een lange periode met saaie, grijze en mistige dagen scheen eindelijk de zon. Je krijgt tenslotte wat je toe komt zullen we maar zeggen..De zon kwam net op en wow, wat een mooie wolken met geweldige lichtstralen eronder.

Blog / Erik en Elvira  - 1 Blog / E & E 12

Het fijne van twee fotografen op jullie bruiloft is dat jullie natuurlijk ook extra veel verschilende beelden krijgen van alle momenten uit diverse standpunten. Met het aankleedmoment splitsen wij op, de first look wordt vanaf twee zijden gefotografeerd waardoor de ene fotograaf zich focust op de bruid en de andere op de bruidegom. Tijdens de ceremonie richt 1 fotograaf zich volledig op het bruidspaar en blijft ook dichtbij, terwijl de ander rondloopt en alle mooie momenten van jullie gasten probeert te vangen. De traan bij je moeder, de verveelde blik bij een peuter voor wie het allemaal veel te lang duurt..De blik van het bruidspaar gevangen tussen jullie gasten door of van bovenaf als de locatie het toe laat. Ook tijdens de reportage van jullie samen, leggen wij met twee fotografen alles vast wat een prachtige variatie oplevert. Tijdens het avondfeest of een moment tussendoor, is er meer ruimte en tijd om creatieve shots vast te leggen.Blog / Erik en Elvira - 3   Blog / E & E 13

Of dit spontane dansje van Erik, ook van twee kanten in beeld gebracht.

Blog / Erik en Elvira - 5 Blog / Erik en Elvira - 6

Genoeg mooie plekjes rond de Reeuwijkse plassen. Bos, riet, bruggetjes en vooral het zonnetje! Want brrr, met een temperatuurtje
rond de 4 graden was het echt heel koud. Tussendoor kon Elvira lekker opwarmen in haar jas, maar voor de foto's was het toch echt
wel even bikkelen. En wij fotografen maar fijn in onze dikke winterjas staan maar wel met hele koude handen ;-)

Blog / E & E 7 Blog / E & E 8

Blog / E & E 9 Blog / E & E 10

Blog / E & E 11


Blog / E & E 1 Blog / E & E 2 


Blog / Erik & Elvira - 7 Blog / Erik & Elvira - 8

Buiten stonden alle gasten al klaar met slingers en bellenblaas wat altijd een super leuk effect geeft op de foto's. 

Blog / Erik & Elvira - 9 Blog / Erik & Elvira - 10

Daarna vertrok het bruidspaar naar hun feestlocatie voor een heerlijke lunch en een gezellig samen zijn met hun gasten. Detailfoto's van mooi gedekte tafels nemen we altijd mee in een reportage. Hier een aantal van de lunch.

Blog / E & E 3 Blog / E & E 4

Blog / E & E 15 Blog / E & E 16


Een vol programma was in elkaar gedraaid door alle gasten met speeches en vooral veel leuke spelletjes waar het bruidspaar dol op is.

Blog / E & E 5 Blog / E & E 6

Een prachtige dag waar wij allemaal met een voldaan gevoel op terug kunnen kijken, veel gelachen maar ook een tranen bij de bruid. Daar doen we het voor!