Bruiloft Kevin & Lauri - twee fotografen - Kasteel Aldendriel Mill

18/09/2021

Bruiloft Kevin & Lauri - september 2021

De prachtige bruiloft van Kevin en Lauri vond plaats op 18 september 2021. In eerste instantie stond ook deze bruiloft een jaartje eerder gepland, maar ook zij stelden het uit door tante C. Het was het jaar wachten waard! Wat een stralende dag was het met ontzettend mooi weer.

Sophie van Soooph Photography was mee als 2e fotograaf naar deze bruiloft en zij startte de dag bij het aankleedmoment van Kevin in hotel Van der Valk in Uden. Samen met zijn aanstaande schoonvader werd hier een mooi mannenmoment gecreëerd. Het voordeel van twee fotografen op je bruiloft is zeker dat je het aankleedmoment apart kan fotograferen, de ene fotograaf start bij de bruidegom en de andere bij de bruid. Zeker als de locatie wat verder uit elkaar ligt, is dat ideaal en is er zo voldoende tijd om alles vast te leggen.

Blog / K&L 1 Blog / K&L 2

Blog / K&L 3 Blog / K&L 4

Intussen waren bij de kapsalon in hun woonplaats Herpen de voorbereidingen van de bruid ook al gestart toen ik daar aan kwam. Lauri werd daar mooi gemaakt in het gezelschap van haar moeder en beste vriendin. Daarna vertrokken we richting het huis van het bruidspaar alwaar de jurk werd aangetrokken. Wat een prachtige details had de jurk van Lauri!

Blog / K&L 5 Blog / K&L 6

Blog / K&L 7 Blog / K&L 8 

Al die tijd had Kevin tegen Lauri gezegd dat hij een witte Tesla had geregeld, maar als verrassing werd het een mooie sportwagen die gedurende dag veel bekijks trok omdat er niet zoveel van rond rijden in Nederland. Een beetje zenuwachtig staat hij op zijn bruid te wachten. Ook hier zie je goed hoe we samen werken als fotografen waardoor de first look ook van verschillende kanten gefotografeerd kan worden.

Blog / K&L 11 Blog / K&L 12  

Blog / K&L 14 Blog / K&L 13

Blog / K&L 15

Na even een colaatje te hebben gedronken samen, hun favo drankje, gingen we op weg voor de shoot. In eerste instantie zouden we naar de Herperduinen gaan waar we ook de preweddingshoot hadden gedaan, maar uiteindelijk besloten we toch voor een andere locatie welke al op weg was naar Kasteel Aldendriel waar de ceremonie en ook de rest van het programma plaats zou vinden. De shoot leverde heerlijke Hollandse plaatjes op door de blauwe lucht, koeien in de weilanden en de dijken langs de rivier. Ook hier laat ik graag zien wat de meerwaarde van twee fotografen is op je bruiloft, alle momenten zijn vanuit verschillende perspectieven gefotografeerd.

Blog / K&L 17 Blog / K&L 16

Blog / K&L 18

Blog / K&L 19 Blog / K&L 20

Blog / K&L 21

Dat de Tesla uniek was zie je wel aan deze fietsers die voorbij komen. Heerlijk dit soort spontane momenten!

Blog / K&L 22 Blog / K&L 23

Blog / K&L 23 Blog / K&L 24

Blog / K&L 26 Blog / K&L 27

Blog / K&L 30 Blog / K&L 28

Nog een kleine stop onderweg in Langenboom voor de lunch (met een glas cola natuurlijk!) in deze leuke locatie!

Blog / K&L 31 Blog / K&L 32

Alle daggasten hebben zich inmiddels verzameld bij Kasteel Aldendriel en staan het bruidspaar op te wachten. Na nog een klein onderonsje met de ouders, kan de ceremonie van start gaan. 

Blog / K&L 33 Blog / K&L 34

Deze vindt plaats in de tuin van de locatie. Er staat een prachtige setting klaar voor het bruidspaar waar ze zelf plaats mogen nemen onder een tule boog. Er is een zanger aanwezig die de ceremonie begeleid met mooie passende nummers en de babs maakt er een super leuk verhaal van. Kevin en Lauri lezen elkaar hun geloften voor en dan is het tiijd voor het ja-woord! De ringen worden uitgewisseld en onder het genot van Just Say Yes van Snow Patrol worden de formaliteiten ook afgerond.

Blog / K&L 35 Blog / K&L 36

Blog / K&L 37 Blog / K&L 38

Blog / K&L 39 Blog / K&L 40

Blog / K&L 41 Blog / K&L 42

Blog / K&L 43 Blog / K&L 44

Blog / K&L 45 Blog / K&L 46

Blog / K&L 47

Taart & Toast om het geluk van het bruidspaar te vieren! 

Blog / K&L 48

Blog / K&L 49 Blog / K&L 50

Blog / K&L 51 Blog / K&L 52

Er werd gezellig geborreld, spelletjes gespeeld en daarna aan tafel voor een heerlijk diner. Tijdens het diner maak ik niet al teveel foto's, wat sfeerbeelden vooraf en als er een speech wordt gegeven, dan sta ik uiteraard paraat. Maar zodra er lekker van het diner wordt genoten en mensen met vorken in de mond zitten, is dit vaak ook een momentje van pauze voor de fotograaf.

Door het mooie weer konden we nog net een klein Golden Hour momentje meepakken aan de voorzijde van het gebouw. Golden Hour geeft altijd een mooie warme en zachte tint aan de foto's.

Blog / K&L 54 Blog / K&L 55

Blog / K&L 57 Blog / K&L 56

Daarna barstte het feest los! Ook dit kon nog lekker buiten gevierd worden door het mooie weer. Het bruidspaar had goed geoefend op hun openingsdans. Hier zie je dat we ook hier nog uit verschillende standpunten hebben gefotografeerd, de ene fotograaf vlakbij het bruidspaar en de andere vanaf een hoge kruk van bovenaf.

Blog / K&L 60 Blog / K&L 61

Blog / K&L 60 Blog / K&L 61

Het feest ging nog door tot 00.00u, de op dat moment geldende eindtijd i.v.m. de coronamaatregelen. Met deze mooie foto met de lichtletters namen Sophie en ik afscheid van het bruidspaar. Wij kijken terug op een geweldige dag!

Blog / K&L 62