Bruiloft Andreas en Lisenka - More-Itz Drimmelen

03/07/2021

Bruiloft Andreas en Lisenka - 3 juli 2021

Yes, eindelijk weer een bruiloft waar de coronamaatregelen net versoepeld waren! En wat was het een prachtige en vooral heerlijk relaxte dag met dit bruidspaar. 's Ochtends was het aankleedmoment bij hen thuis in Rosmalen samen met hun inmiddels al volwassen kinderen. Ik vind het altijd een mooi moment wanneer de bruid en bruidegom zich aankleden in het bijzijn van hun geliefden. Of dit nu een ouder is, een beste vriend of vriendin of in dit geval de zoon van Andreas en de dochter van Lisenka, het blijf een speciaal en intiem moment.

Blog / Lisenka en Andreas 1  Blog / Lisenka en Andreas 2

De bruidegom is inmiddels toe aan de finishing touch, een lekker luchtje. Spiegels doen het altijd goed om iets speciaals en creatiefs te maken. Inmiddels hangt de prachtige jurk van Lisenka ook klaar, super mooi zo met het tegenlicht om het kant in de jurk goed te zien. 

Blog / Lisenka en Andreas 3 Blog / Lisenka en Andreas 4

Ik leg altijd zoveel mogelijk details vast zoals het omdoen van de sieraden en ook de prachtige details die vaak in een jurk verwerkt zitten.

Blog / Lisenka en Andreas 5 Blog / Lisenka en Andreas 6

En toen was het tijd voor de first look! In de tuin van de woning staat Andreas al op zijn bruid te wachten, omringd door de kinderen en aanhang. Geweldig altijd om de uitdrukking op het gezicht van de bruidegom te zien als hij zijn bruid voor het eerst ziet! En natuurlijk moest er ook even gecheckt worden hoeveel knoopjes hij 's avonds moet los doen haha. Daarna een lekker glaasje champagne, moet kunnen in de ochtend toch?!

Blog / Lisenka en Andreas 7  Blog / Lisenka en Andreas 8

Blog / Lisenka en Andreas 9 Blog / Lisenka en Andreas 10Als verrassing heeft Andreas een gave oldtimer, een Ford Mustang bijna in de kleur van zijn pak, geregeld bestuurd door de zoon van Lisenka. Hoe bijzonder is dat?!

Blog / Lisenka en Andreas 11 Blog / Lisenka en Andreas 12

Eerst gaan we naar de zandverstuiving in Rosmalen waar we de reportage vastleggen. Het weer is perfect, net een zonnetje maar niet teveel voor hartje zomer. Altijd fijn als het zonlicht niet te hard is, zeker om de fotoreportages heel vaak rond middaguur plaatsvinden.

Blog / Lisenka en Andreas 13 Blog / Lisenka en Andreas 14

Om een spontane reportage te creëren, geef ik vaak een aantal opdrachtjes aan de bruidsparen. Dat kan iets heel simpels zijn van "Denk eens terug aan de tijd toen je elkaar voor het eerste ontmoette, wat dacht je toen?" of bijvoorbeeld "Fluister eens wat liefs (of heel stouts) in elkaars oor". Dit levert altijd gegarandeerd echte beelden op.

Blog / Lisenka en Andreas 15 Blog / Lisenka en Andreas 16

Naast de foto's van het bruidspaar samen, maak ik ook beelden van de bruid en bruidegom apart. Naar elkaar kijken helpt altij daarbij om de echte lach op het gezicht te toveren. Zie ook hier...

Blog / Lisenka en Andreas 17 Blog / Lisenka en Andreas 18

Na de shoot vertrokken we richting Drimmelen om daar bij More-Itz het huwelijk te voltrekken en het feest te vieren. Alle daggasten stonden al op het bruidspaar te wachten. Andreas werd door zijn dochter weggegeven en Lisenka kwam aan de arm van haar zoon binnen.

Blog / Lisenka en Andreas 21 Blog / Lisenka en Andreas 22

En wow, wat een fantastische ceremonie was het welke werd begeleid door de zwager van het echtpaar. Heel bijzonder om een familielid als Babs te hebben op je grote dag. Met een enkele traan maar vooral veel gelach werd het huwelijk voltrokken tussen dit geweldige bruidspaar. Heerlijk altijd als de vingers wat opgezwollen zijn, dat levert gegarandeerd geweldige foto's op bij het omdoen van de ringen.

Blog / Lisenka en Andreas 23 Blog / Lisenka en Andreas 24

Blog / Lisenka en Andreas 25 Blog / Lisenka en Andreas 26

Blog / Lisenka en Andreas 27 Blog / Lisenka en Andreas 28

Blog / Lisenka en Andreas 29 Blog / Lisenka en Andreas 30

De taart en de toast werden binnen gehouden en aansluitend was er een gezellige borrel.

Blog / Lisenka en Andreas 31 Blog / Lisenka en Andreas 32

Bij More-Itz staat een geweldig prieeltje buiten met een klein zandstrandje ervoor. Hier moest en zou ik persé een foto maken! Net op tijd voor regen los barstte hebben we dit shot kunnen maken en ach, af en toe moet je een beetje een mooie lucht faken... Zeg nou zelf, het had zomaar een foto in Miami kunnen zijn ;-)
Blog / Lisenka en Andreas 33

Mijn dag werd hierbij afgesloten, maar binnen werd er nog lekker gedineerd en gefeest om deze geweldige dag mee af te ronden!