Bruiloft Niek & Helen - Landgoed Klarenbeek (second shooter )

04/06/2022
Op 4 juni 2022 trouwden Niek en Helen op Landgoed Klarenbeek. Collega Esy Theresa Fotografie die ik ken van een aantal workshops die we samen volgden, vroeg of ik met haar mee wilde als second shooter. Super leuk! Af en toe is het best fijn namelijk om aan het einde van de dag je geheugenkaartjes in te leveren en dan klaar te zijn ;-) Voor mij ook de eerste keer als 2e fotograaf, de druk ligt er dan net iets minder op waardoor je meer tijd hebt om iets meer om je heen te kijken en de aanvullende momenten voor de reportage te vangen. Esy heeft zelf een hele andere stijl van bewerken dus het was ook wel leuk mijn foto's ineens in een hele andere bewerking te zien. Voor het blog zijn ze uiteraard in mijn eigen stijl bewerkt.

De dag begon bij hun thuis in Ede waar Niek zijn bruid kwam ophalen. Zo leuk om alle gezichtjes boven voor het raam te zien staan. Dit is bijvoorbeeld zo'n moment waarop een 2e fotograaf veel toevoeging heeft. Als eerste fotograaf ben je vooral gefocust op de first look en nu heb je toch wat meer omgeving erbij met net die extra toevoeging van de familie.

Blog / N&H1 Blog / N&H2

Blog / N&H3 Blog / N&H4

Blog / N&H5 

Aansluitend gingen we voor de reportage naar de Planken Wambuis, een natuurgebied in de buurt van hun huis.

Blog / N&H6 Blog / N&H7

Blog / N&H8 Blog / N&H9

Blog / N&H10 Blog / N&H11

Blog / N&H14 Blog / N&H13

Blog / N&H12 Blog / N&H11

Blog / N&H15 

Blog / N&H16 Blog / N&H17

Blog / N&H18 Blog / N&h19

De ceremonie en de aansluitende feestelijkheden vonden plaats bij Landgoed Klarenbeek. Erg leuk omdat ik oorspronkelijk uit deze omgeving kom en daar vroeger als klein meisje vaak langs ben gefietst. Een soort van jeugdsentiment ;-)

Blog / N&H21 Blog / N&H22

Blog / N&H23 Blog / N&H24

Blog / N&H25 Blog / N&H26

Blog / N&H27 Blog / N&H30

Blog / N&H31 

Dit zijn absoluut de momenten waar ik het voor doe, pure fotografie met echte emotie!!!

Blog / N&H32 Blog / N&H33 

Super leuk dat ik met je mee mocht, Esy! En Niek en Helen, heel veel geluk samen!