Bruiloft Stan & José - Landgoed Bergvliet Oosterhout

10/09/2022
Wow, wat een super leuke en gezellige bruiloft was dit! Op vrijdag 9 september 2022 trouwden Stan en José voor de wet op het gemeentehuis in Goirle, maar de big party was op zaterdag 10 september.

Deze dag begon in Tilburg in hun eigen appartement waar de mannen zich hadden verzameld. Nadat iedereen een poging had gewaagd om de stropdas op de juiste manier te knopen, werd uiteindelijk Youtube er maar bij gepakt...  

Blog / SJ1 Blog / SJ2

Daarna ging ik door naar het ouderlijk huis van José waar alle bruidsdames zich al in het bordeauxrood hadden gestoken. José werd door haar moeder in haar jurk geholpen waarna iedereen hielp met de finishing touch. Altijd heel bijzonder om dit met je moeder en je beste vriendinnen te doen.

Blog / SJ3 Blog / SJ4

De weersvoorspellingen voor deze dag waren wat twijfelachtig, maar gelukkig hadden we alleen een buitje bij aankomst in het bos in Oosterhout waar José als verrassing voor Stan een koets had geregeld om haar richting Landgoed Bergvliet te brengen waar Stan op haar stond te wachten.

Blog / SJ5 Blog / SJ6

Blog / SJ7 Blog / SJ8

Blog / SJ9 Blog / SJ10

José werd door haar vader naar binnen gebracht alwaar de ceremonie plaatsvond. Ze spraken hun geloften naar elkaar uit.

Blog / SJ11 Blog / SJ12

En deze kleine meid, het nichtje van Stan, had een hele grote taak! Namelijk samen met de kleine van vrienden de ringen brengen naar het bruidspaar. Waar ze eerst nog stralend poseerde voor mijn camera, had ze daarna toch wat drempelvrees en liet ze de ringen van schrik vallen.

Blog / SJ13 Blog / SJ14

Na die ene regenbui was het de rest van de dag stralend weer. Je krijgt wat je toekomt zullen we maar zeggen ;-) Tijd voor de shoot!

Blog / SJ15 Blog / SJ16

Blog / SJ17 Blog / SJ18

Blog / SJ19 Blog / SJ20

Na het aansnijden van de taart was het natuurlijk ook tijd voor het boeket gooien naar alle (vrijgezelle) dames. Ik kan het iedereen aanraden, want 100% garantie voor spontane foto's. En wie zou nu de toekomstige bruidegom zijn?

Blog / SJ21 Blog / SJ22

Als kers op de taart hadden we zelfs nog een prachtige sunset. Zodra het kan pak ik altijd 5 of 10 minuutjes van jullie tijd om nog een paar gave plaatjes toe te voegen aan de reportage. Gaaf hè?

Blog / SJ23 Blog / SJ24
Blog / SJ25

Daarna was het dan eindelijk tijd voor het grote feest. Stan en José vonden dit een heel belangrijk onderdeel van hun dag en wilden mij dan ook graag tot bijna het einde erbij hebben. Veel bruidsparen kiezen voor het eerste uur van het feest inclusief de openingsdans. Maar zeg nou zelf, als het foute uurtje voorbij komt, dan kan dat toch niet zonder foto's zijn???!!

Blog / SJ26 Blog / SJ27

Blog / SJ27 Blog / SJ28

Blog / SJ29 Blog / SJ30

Stan en José, ik heb genoten van jullie dag! Zoals ik ook al bij de oplevering aangaf, ik voelde me echt gast i.p.v. fotograaf. Super fijn als er ook zo goed voor je gezorgd wordt wat betreft eten en drinken. En natuurlijk deel ik graag ook nog de review die ik heb mogen ontvangen:

"Wij zijn super tevreden over Jantine! We hebben een fijn gesprek gehad en vanaf moment 1 een fijn gevoel gehad. Mijn partner en ik staan allebei niet graag voor de camera, maar Jantine stelde ons op ons gemak waardoor het niet geforceerd aanvoelde. De foto's hebben we snel ontvangen en waren echt prachtig. Op de dag zelf heeft ze juist de spontane momenten vast weten te leggen die onze dag fantastisch hebben gemaakt. Onze gasten hoefde het maar te vragen en er werden ook van hen foto's gemaakt. We kijken met veel plezier terug op onze dag mede dankzij de prachtige foto's van Jantine".