Bruiloft Daniel en Milou - Venray

09/04/2022
Zaterdag 9 april 2022 was de grote dag van Daniel en Milou! Het leuke is dat ik de bruid al ken sinds ze nog een klein peutertje was en zij als kind ook te gast was op mijn bruiloft...long time ago.. En nu is ze inmiddels een volwassen vrouw en zelf de bruid, heel bijzonder!

De dag startte thuis waar Milou samen met haar vriendinnen lekker genoot van hapjes en drankjes en ondertussen mooi werd gemaakt door de dames. Een prachtig kapsel werd in elkaar gedraaid door een beetje hulp van Youtube en daarna werd ze in haar mooie zomerse jurk geholpen. 

Blog / D&M 1 Blog / D&M 2

Blog / D&M 3 Blog / D&M 4

Blog / D&M 5 Blog / D&M 6

Daniel was intussen bij zijn ouders thuis en kwam daarna, in de oldtimer Saab van zijn vader en met zijn broer als chauffeur, zijn bruid ophalen. En zenuwachtig dat hij was! Dat gespannen koppie zie je ook wel terug nadat hij had aangebeld. Gelukkig werd dat iets minder toen zijn stralende bruid naar buiten kwam en hij haar mocht bewonderen.

Blog / D&M 7 Blog / D&M 8

Blog / D&M 9 Blog / D&M 10

Blog / D&M 11 Blog / D&M 12

Na de first look gingen we naar de molen in Merselo. Aangezien de weersvoorspellingen in eerste instantie niet al te best waren, was er uit voorzorg de molen als backup locatie geregeld. Uiteindelijk was het gelukkig wel droog grotendeels van de dag maar door de straffe wind was het toch wel erg frisjes. Zeker voor Milou in haar jurk! Onderweg naar de molen moesten we nog een noodstop maken door het boeket wat van de motorkap van de Saab afvloog, maar gelukkig was de fotografe ook oplettend en werd deze niet overreden ;-) Hadden we meteen ons momentje van 'er gaat altijd wel iets mis tijdens een bruiloft maar dat merkt het bruidspaar bijna nooit'-moment gehad, al klopte in dit geval het laatste deel van die zin niet helemaal..

Blog / D&M 13 Blog / D&M 14

In de molen konden er door de verschillende verdiepingen ook mooie shots van bovenaf maken en hebben we de ruimte volledig benut.

Blog / D&M 15 Blog / D&M 16

Blog / D&M 17 Blog / D&M 18

Blog / D&M 19 Blog / D&M 20

Blog / D&M 21 Blog / D&M 22

Blog / D&M 23 Blog / D&M 24

Blog / D&M 25 Blog / D&M 26

Door de prachtige blauwe lucht met wolken, het groen erom heen in combi met de molen, konden we een echt Hollands plaatje realiseren! Echt een leuke locatie!

Blog / D&M 27 Blog / D&M 28

Blog / D&M 29 Blog / D&M 30

Blog / D&M 31
Na nog een laatste kus en check of het haar nog goed zat, vervolgden we onze weg terug naar Venray waar de rest van de dag werd gevierd bij De Witte Hoeve.

Blog / D&M 32 Blog / D&M 33

In de mooie lichte serre (waar het heerlijk warm was!) werd Milou door haar moeder weggegeven en ik zeg eerlijk...ik voelde ook een traantje opkomen hoor. Een super mooi emotioneel moment!

Blog / D&M 34 Blog / D&M 35

Blog / D&M 36 Blog / D&M 37

Na nog speeches door de familie en de geloften aan elkaar, was het dan eindelijk tijd om ja te zeggen. En Daniel was zo enthousiast (of waren daar toch de zenuwen weer?) dat hij al ruim voor die tijd JAAAA riep. Een hilarisch moment natuurlijk...

Blog / D&M 38 Blog / D&M 39

Blog / D&M 40 Blog / D&M 41

Blog / D&M 42 Blog / D&M 43 

Blog / D&M 45 Blog / D&M 46

Er werd nog naar muziek geluisterd en naar een gedicht en daarna werd er gezellig geborreld en was er tijd voor alle cadeaus. De groepsfoto's werden gemaakt en daarna werd er lekker genoten van het barbeque buffet en als toetje werd de taart aangesneden.

Blog / D&M 47 Blog / D&M 48


's Avonds was er nog een gezellig feest. De avond werd uiteraard geopend door het bruidspaar op de dansvloer, maar al snel volgden de gasten ook inclusief opa en oma's. Zo leuk! Het feest ging nog tot in de kleine uurtjes door!

Blog / D&M 49 Blog / D&M 50

Blog / D&M 51 Blog / D&M 52

Blog / D&M 53 Blog / D&M 56

Daniel en Milou, ontzettend bedankt voor het vertrouwen. Het was zo leuk om elkaar weer te zien na al die jaren! Ik wens jullie heel veel geluk samen en bedankt voor de geweldige review!

"Jantine heeft onze hele bruiloft vastgelegd, van first look tot de openingsdans. Ze is erg creatief en heeft leuke ideeën. We zijn erg blij met alle mooie foto’s. We kunnen nog lang nagenieten van de bruiloft dankzij de mooie plaatjes van Jantine. Echt een aanrader!"