Wedding Jasmijn en Philipp - Stad(huis) Breda

22/02/2022
22-02-2022, DE datum van dit jaar! DE datum dat Jasmijn en Philipp in het huwelijk zijn getreden!

Dit super leuke en gezellige stel trouwde op het oude stadhuis in Breda. Na ze al een aantal keren via Zoom te hebben gesproken, was nu eindelijk de dag dat we elkaar live zouden treffen. En dat voelde echt meteen vertrouwd, zo leuk. De klik was er natuurlijk al tijdens onze eerdere gesprekken, altijd heel fijn als er veel vertrouwen wordt uitgesproken door je bruidspaar.

Bij aankomst op het stadhuis viel er helaas net een buitje, maar ach..een paar foto's met paraplu zijn toch alleen maar leuk in de reportage. Er werd getrouwd in de kleine zaal van het stadhuis, een mooie warme zaal door de rode kleur. Tenslotte ook de kleur van de liefde. 

Blog / J en P 1 Blog / J en P 2

Blog / J en P 3 Blog / J en P 4

Phil komt uit Duitsland en aangezien zijn familie anders moeite zou hebben om de ceremonie te volgen, werd er besloten dat de ceremonie zowel in het Nederlands als in het Duits werd voorgedragen door de ambtenaar. Deze man had heel goed zijn best gedaan, let wel met Google Translate, wat tot een aantal hilarische momenten leidde. Oftwel, wat een geweldige ceremonie waarbij ontzettend veel werd gelachen.

Blog / J en P 5 Blog / J en P 6

Blog / J en P 7 Blog / J en P 8

Bijkomend voordeel voor mij was dat door de tweetalige ceremonie er ook twee keer het ja-woord werd gegeven ;-) 

Blog / J en P 9 Blog / J en P 11

Na de huwelijksvoltrekking gingen we de stad in voor de shoot. Super om eens een reportage in de stad te maken, levert toch net weer even andere beelden op. Al hoewel, volgens mij kan je prima in al mijn reportages de opbouw van de shoot zien. Mijn doel is tenslotte altijd hetzelfde: "de liefde en het plezier tussen jullie en met jullie gasten staat centraal!"

Blog / J en P 12 Blog / J en P 13

Blog / J en P 12 Blog / J en P 14

Blog / J en P 15

Aangezien het weer niet heel top was, zijn we nog snel naar het Valkenberg gedaan waar de krokussen net in volle bloei stonden. Geeft toch weer een mooie kleur aan het geheel. 

Blog / J en P 16 Blog / J en P 17

Blog / J en P 18 Blog / J en P 19

De dag werd afgesloten met een high tea samen met de familie bij Jan & Alleman in Breda! Wat een geweldig concept heeft dit restaurant, zeker een keer naar toe gaan zou ik zeggen. In mei gaan we het feest nog voortzetten en deel 2 van deze super leuke wedding fotograferen!

Blog / J en P 20 Blog / J en P 21