Bruiloft Willem en Lisa - Heuvelpark Dongen & Chalet Fontaine Kaatsheuvel

02/10/2021

Zaterdag 2 oktober 2021 - de bruiloft van Willem & Lisa!

Na een aantal keren hun bruiloft te hebben verzet door alle coronamaatregelen, was het dan eindelijk zover! Dé grote dag van Willem en zijn Lisa!
In de vroege ochtend begonnen we bij Willem zijn ouderlijke huis waar hij geholpen door zijn moeder zijn pak ging aantrekken. Samen waren ze aan het fantaseren over wat zijn bruid zou verwachten over de kleur van zijn pak...Iets heel anders in ieder geval dan waar Willem voor heeft gekozen.
Als verrassing voor Lisa in de voering van zijn pak voorzien van haar favoriete diertje, de papegaaiduiker! En in de kraag nog een verrassing, het logo van zijn favoriete voetbalclub...die met de 3 XXX ;-) Per ongeluk ging er nog glittergel in zijn haar, maar dat mocht de voorpret niet drukken.
Naast het aankleedmoment maak ik altijd ook detailfoto's van de schoenen, ringen en de manchtetknopen die in Willem's geval heel speciaal waren met de achternaam erin gegrafeerd.

Blog / W&L 1 Blog / W&L 2

Blog / W&L 3 Blog / W&L 4

Blog / W&L 5 Blog / W&L 6

Vijf minuten verder op was Lisa zich aan het voorbereiden in hun eigen huis. Doordat het zo dicht bij elkaar was, kon het prima nu gecombineerd worden door beide aankleedmomenten vast te leggen. De laatste hand werd net gelegd aan haar en make & up dus een perfecte timing.

Blog / W&L 7 Blog / W&L 8

Blog / W&L 10 Blog / W&L 9

Als vervoer hadden ze het geweldige VW busje van Trouwbus Tilburg. Persoonlijk vind ik dit één van de leukste vervoermiddelen in de trouwbranche, echt geweldig. Leuk als stel maar ook super met kinderen erbij. En het is altijd erg leuk samenwerken met ze! 

Blog / W&L 11 Blog / W&L 12

Bij de first look kon Willem eindelijk zijn verrassingen aan Lisa onthullen!

Blog / W&L 13 Blog / W&L 15

Blog / W&L 14 Blog / W&L 15A

Blog / W&L 15 Blog / W&L 16

De shoot stond gepland bij Heuvelpark Dongen waar de leerlooierij nog steeds in gebruik is. Wat een geweldige locatie is het als je van industrieel en stoer houdt. Er zijn verschillende verdiepingen waar je gebruik van kunt maken en allemaal hebben ze iets unieks. We zijn boven begonnen waar de gekleurde raampjes een super leuk effect aan de foto geven. Grote ramen aan de zijkant maken de lichtinval altijd mooi, hier hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt bij de losse portretten van Willem en Lisa.

Blog / W&L 17 Blog / W&L 18

Blog / W&L 19 Blog / W&L 20

Blog / W&L 21 Blog / W&L 22

Blog / W&L 23 Blog / W&L 24

Blog / W&L 27 Blog / W&L 28

Daarna mocht ik nog even een klimmetje maken naar de duiventil. Deze ruimte doet z'n naam echt eer aan en lag letterlijk vol met duivenpoep. Maar hé, alles voor een toffe foto! En dat is het ook zeker geworden!

Blog / W&L 29 Blog / W&L 30

Na dit avontuur zakten we langzaam een etage naar beneden om in de 'werkplaats' nog de shoot voort te zetten. Met het zonnetje door het dak leverde dit bijzonder mooie beelden op en werd het bruidspaar mooi natuurlijk verlicht. Willem moest uiteraard ook nog even zijn jasje repareren ;-)

Blog / W&L 31 Blog / W&L 32

Blog / W&L 33 Blog / W&L 34

Blog / W&L 35 Blog / W&L 36

Buiten maakten we nog gebruik van het fotogenieke VW busje waar de velgen zo van glommen dat er een geweldige reflectie in ontstond. Altijd leuk om wat creatieve shots te maken!

Blog / W&L 37 Blog / W&L 38

Blog / W&L 39 Blog / W&L 40

Daarna gingen we terug richting Kaatsheuvel voor de lunch om aansluitend richting Chalet Fontaine te gaan, de feestlocatie van deze dag. In eerste instantie zou de ceremonie buiten voltrokken worden in het prieeltje in de tuin, maar omdat de weersvoorspellingen twijfelachtig waren, werd de dag vooraf besloten om toch voor de zekerheid alles binnen te doen. Met de grote LOVE letters en de lichtjeswand erachter, zag het er heel sfeervol uit. De aanwezige neefjes hadden natuurlijk ook een taak. Zo leuk als kinderen deel uitmaken van de dag!

Blog / W&L 41 Blog / W&L 42

Blog / W&L 43 Blog / W&L 44

Blog / W&L 45 Blog / W&L 46


Met een klein glaasje champagne werd het officiële gedeelte afgesloten waarop nog het kerkelijk huwelijk in de Martelaren van Gorcum kerk volgde. Hier werden de ringen uitgewisseld en een kaars aangestoken om daarna terug te keren naar Chalet Fontaine voor de rest van het programma.

Blog / W&L 47 Blog / W&L 48

Blog / W&L 49 Blog / W&L 50

Willem en Lisa, wat een geweldige dag was het! Ik vond het heel bijzonder om hier bij te zijn geweest en heb er van genoten!

Blog / W&L 51