ALGEMENE VOORWAARDEN


Algemene voorwaarden fotografie

Op de foto’s gemaakt door Made by Jantine Photography rust copyright. Zonder toestemming van Made by Jantine Photography mogen de foto’s niet voor andere dan privé doeleinden worden gebruikt. Het is niet toegestaan foto’s te kopieëren of doorverkopen. Ook is het niet toegestaan foto’s of screenshots van de website te kopiëren of op te slaan.

Bij Made by Jantine Photography ontvangt u digitale bestanden in hoge resolutie (HR). Deze bestanden mogen niet door u zelf bewerkt worden.

Publiceren van de foto’s op Social Media is enkel toegestaan met nadrukkelijke bronvermelding op basis van naam en/of logo van Made by Jantine Photography.

Het insturen van foto’s gemaakt door Made by Jantine Photography voor wedstrijden of promotiedoeleinden is enkel toegestaan met nadrukkelijke bronvermelding op basis van naam en/of logo van Made by Jantine Photography.

Made by Jantine Photography is niet aansprakelijk voor het uitblijven van resultaat tijdens een fotoshoot, denk hierbij aan kinderen die niet lachend op een foto staan. Made by Jantine Photography kan tevens niet aansprakelijk worden gesteld wanneer de shoot onverhoopt door technisch mankement niet door kan gaan of daardoor mislukt.

Er bestaat geen aankoopverplichting tot meer foto’s dan het vooraf gekozen pakket. Wanneer men toch meer foto’s afneemt gaat de klant automatisch akkoord met de prijzen zoals genoemd op de website van Made by Jantine Photography.

Made by Jantine Photography is niet aansprakelijk voor afdrukken (canvas, fotoafdrukken, etc) die de klant laat maken bij andere aanbieders. U kunt ten alle tijden foto’s en fotoproducten in hoge kwaliteit bestellen via Made by Jantine Photography. Hiervoor werkt Made by Jantine Photography samen met diverse professionele vakprint centrales voor fotoafdrukken en fotoproducten.


Prijzen

De prijzen op de website van Made by Jantine Photography zijn vermeld in Euro’s. De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten, correcties en prijswijzigingen. Made by Jantine Photography behoudt zich het recht de prijzen en de prijzen welke op de website staan vermeld ten alle tijden aan te passen. Er kan zich geen recht worden ontleend aan de informatie welke hierop vermeld staat.


Levering

De foto’s worden door Made by Jantine Photography worden gepresenteerd via een online gallery en zijn voorzien van een watermerk. De aanlevertijd bedraagt maximaal 10 werkdagen (maandag t/m vrijdag) tenzij anders overeengekomen. Na het doorgeven van de keuze van de fotobestanden worden deze wederom aangeleverd via een downloadlink zonder watermerk.

Voor de levering van fotoproducten en fotoafdrukken werkt Made by Jantine Photography samen met diverse professionele leveranciers. Voor de levering hiervan zijn wij afhankelijk van de bij de leverancier gebruikelijke levertijden.


RAW/Originele bestanden
Made by Jantine Photography levert de klant geen RAW / originele of onbewerkte bestanden. Daarnaast is bewerken van door mij gemaakte foto’s niet toegestaan.


Portfoliogebruik en promotie

Made  by Jantine Photography behoudt zich het recht voor, de door de fotografe, gemaakte foto’s te gebruiken voor de website, portfolio, social media en marketing doeleinden. Wanneer de klant hier niet mee akkoord gaat, dient dit bij boeking duidelijk te zijn aangegeven. De fotografe kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de afbeeldingen buiten haar medeweten elders op het net worden geplaatst.


Betaling

U dient bij het boeken van een fotoshoot een aanbetaling van minimaal € 25,- te doen om de door u gekozen datum en tijdstip vast te leggen. De restant betaling dient uiterlijk op de dag zelf te gebeuren. Dit kan door bankoverschrijving, betaallink of contante betaling. Indien de shoot niet volledig voldaan is, worden er geen fotobestanden aangeleverd.


Boeken en annuleren

Het boeken van een fotoshoot kan enkel per email of middels een privé bericht via mijn zakelijke Facebook pagina, de boeking is definitief wanneer u een bevestiging heeft ontvangen.

Bij annulering van de shoot welke zal binnen een kalendermaand een nieuwe afspraak worden gemaakt. Annulering dient minimaal 24 uur voorafgaande aan de shoot gedaan te worden. Annulering ontslaat de klant niet van zijn betaalverplichting. Bij het niet komen opdagen, zonder afmelding, wordt het volledige bedrag van de fotoshoot in rekening gebracht.

Made by Jantine Photography behoudt zich het recht om een fotoshoot op een buitenlocatie te annuleren bij onvoorziene omstandigheden, denk hierbij aan slechte weersomstandigheden.


Garantie

Foto’s zijn tot maximaal 3 maanden na dato bij te bestellen. Made by Jantine Photography bewaart alleen de geleverde bestanden voor maximaal 2 jaar. Daarnaast is een klant zelf verantwoordelijk voor het correct bewaren van de geleverde foto’s. 


Winacties

Onder winacties vallen acties die zijn georganiseerd of gesponsord door Made by Jantine Photography. Als winnaar van een actie wordt van u verwacht dat u binnen 14 dagen contact op neemt om uw fotoshoot te plannen. De shoot kan niet worden verzet na het maken van een afspraak, tenzij er onvoorziene omstandigheden zijn als familie- of weersomstandigheden. Prijzen worden niet in geld uitgekeerd.


Cadeaubonnen

Bij een boeking van een shoot dient u aan te geven dat u een cadeaubon wilt verzilveren. Cadeaubonnen zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte. Op de Made by Jantine Photography cadeaubonnen staat de waarde vermeld, tegen bijbetaling kan deze ook worden ingewisseld voor een ander type fotoshoot. Op cadeaubonnen wordt geen geld teruggegeven. Een cadeaubon dient bij aankoop volledig voldaan te worden.

Bruidsreportages
Na het boeken van een bruidsreportage dient 25% van het bedrag voldaan te worden om de trouwdatum te reserveren. Op deze reserveringskosten is geen terugbetaling mogelijk. De resterende 75% dient één week voor aanvang van de bruiloft voldaan te zijn.
Bij annulering van de bruidsreportage door het bruidspaar binnen 6 weken voor de bruiloft wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Mocht Made by Jantine Photography door onvoorziene omstandigheden zoals ziekte of familie omstandigheden, onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn tijdens uw trouwdag, dan zal zij voor passende vervanging zorgen uit haar netwerk.
De levertijd voor een bruidsreportage bedraagt 4-6 weken. Het bruidspaar ontvangt enkele dagen na de bruiloft een sneak preview. Indien er een album geleverd dient te worden, zal de levertijd hiervan na het uitkiezen van de fotobestanden ca. 4 weken bedragen. Een bruidsreportage is inclusief een kennismakingsgesprek en alle geselecteerde en bewerkte bestanden op usb stick.


Copyright Made by Jantine Photography